Gyors és Fájdalommentes

Javítsd a teljesítményed, regenerálódj gyorsabban

Ma már könnyű jó teljesítményt nyújtani és egészségesnek maradni: a VacuCare segíti a sportok szerelmeseit a gyorsabb regenerációban, a sérülések megelőzésében, a sport által nyújtott minőségi idő elérésében.

Regeneráció és megelőzés fájdalommentesen!

Egy sportolók körében bevált terápia, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak, gyorsabban regenerálódjanak és megelőzzék a sérüléseket. 

Regeneráció és megelőzés fájdalommentesen!

Egy sportolók körében bevált terápia, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak, gyorsabban regenerálódjanak és megelőzzék a sérüléseket. 

Videó lejátszása

Hányszor volt már meccsek, edzések után izomfáradtságod?
Hányszor fordult meg a fejedben, hogy szeretnél valahonnan versenyelőnyt szerezni?
Hányszor szereztél olyan sérülést, ami megelőzhető lett volna?

Ha szeretnél ezeken a problémákon túllépni, akkor jó helyen jársz!

Képzeld el azt az évet, amikor kedvenc sporttevékenységeidet űzöd és másnap reggel fájdalommentesen, izomfáradtság nélkül ébredsz, készen egy új napra. A Vacucare célja, hogy újradefiniálja a sport utáni élményed, megoldást kínálva, a regenerálódásra és az optimális jólétre.
Az edzésrutinodban milyen gyakran fordult elő, hogy megelőzhető sérülések, diszkomfortérzeted megzavarták a fejlődésedet, akadályozva a kedvenc szabadidős tevékenységeid?
Képzelj el egy olyan évet, amikor a sportolás kevesebb visszaeséssel jár. Mennyivel jobban kiélvezhetnéd tevékenységeid a túlterheléstől és a sérülésektől való félelem nélkül?

Ha sportolóként gyorsabb regenerációt és megbízható megoldást keresel a sportélményed fokozásához, akkor jó helyen jársz.

Szakaszos vákuumterápia eredete:

Az általunk használt szakaszos vákuumterápia mögött álló technológia a NASA űrgyógyászati kutatásaiból származik. Az űrhajósok az űrben súlytalanságot tapasztalnak, ami hatással van a vérkeringésükre. A szövődmények megelőzése érdekében tízóránként egy LBNPD (Lower Body Negative Pressure Device) nevű eszközt használnak, hogy fenntartsák a megfelelő véráramlást az alsó végtagjaikban. A Vacucare által használt, VACUMED készülék ennek a technológiának egy továbbfejlesztett változata, amelyet a Német Légügyi és Űrkutatási Központ (DLR) fejlesztett ki. 

Híres arcok, akiknek már bevált...

Világszerte rengeteg ismert labdarugó, kosárlabdázó, kézilabdázó és egyéb sportoló választotta a szakaszos vákuumterápiáta jobb teljesítmény és gyorsabb regenerálódás érdekében. Ilyenek példáúl a képen szereplő sportolók is: Dzudzsák Balázs, 109-szeres Magyar Válogatott Labdarugó, Nani, 112-szeres Portugál Válogatott labdarugó és Pablo Sarabia, 26-szoros Spanyol Válogatott labdarugó. Ezek a képek nem csak azt mutatják, hogy kik használják ezt a technológiát: hanem azt is, hogy ez az eszköz világszerte ismert és közkedvelt a sportolók körében.

 

Szakaszos vákuumterápiát használó sport csapatok...

A terápia előnyei sportolóknak

Miért válaszd ezt a terápiát ha hobbi vagy profi sportoló vagy?

Élvezd a kedvenc sport tevékenységeidet megszakítások nélkül! Próbáld ki, hogy milyen izomfáradtság nélkül, frissen ébredni!

Gyorsabb regeneráció

Jobb teljesítmény

Jobb terhelhetőség

Csökkentett izomfáradtság

Sérülés megelőzés

Jobb vérkeringés és oxigénellátás

Kapcsolat

Social Media

Elérhetőség

Cím

Strada Nicolae Iorga bl. 10/A, Sfântu Gheorghe

E-mail

office@vacucare.ro

Telefon