Rapid și Fără Durere

Îmbunătățește-ți performanța, regenerează-te mai repede

Astăzi este ușor să obții o performanță bună și să rămâi sănătos. VacuCare ajută iubitorii de sport să se regenereze mai rapid, să prevină accidentările și să atingă timpul de calitate oferit de sport.

REGENERARE ȘI PREVENIRE FĂRĂ DURERE!

O terapie dovedită de sportivii pentru a performa mai bine, a se recupera mai repede și a preveni leziunile.

REGENERARE ȘI PREVENIRE FĂRĂ DURERE!

O terapie dovedită de sportivii pentru a performa mai bine, a se recupera mai repede și a preveni leziunile.

Rulează videoul

Hányszor volt már meccsek, edzések után izomfáradtságod?
Hányszor fordult meg a fejedben, hogy szeretnél valahonnan versenyelőnyt szerezni?
Hányszor szereztél olyan sérülést, ami megelőzhető lett volna?

Ha szeretnél ezeken a problémákon túllépni, akkor jó helyen jársz!

Imaginează-ți acel an în care practici activitățile sportive preferate și a doua zi dimineață te trezești fără durere, fără oboseală musculară, pregătit pentru o nouă zi. Vacucare își propune să redefinească experiența ta post-sport, oferind o soluție pentru regenerare și bunăstare optimă.
S-a întâmplat în rutina ta de antrenament să fi împiedicate în progresele tale de leziuni prevenibile sau de disconfort, afectând activitățile tale recreative preferate?
Imaginează-ți un an în care practicarea sportului vine cu mai puține reveniri. Cât de mult ai putea să te bucuri de activitățile tale fără teama supraîncărcării și a leziunilor?

Dacă ești un sportiv în căutarea unei recuperări mai rapide și a unui mod de încredere de a-ți îmbunătăți experiența sportivă, ai ajuns la locul potrivit.

Originea terapiei cu vacuum intermitent:

Tehnologia din spatele terapiei cu vacuum intermitent utilizată de noi provine din cercetările medicale spațiale ale NASA. Astronauții întâmpină lipsa gravitației în spațiu, ceea ce afectează circulația sângelui. Pentru a preveni complicațiile, ei utilizează la intervale de zece ore un dispozitiv numit LBNPD (Lower Body Negative Pressure Device) pentru a menține fluxul sanguin adecvat în membrele inferioare. Dispozitivul VACUMED folosit de Vacucare este o versiune avansată a acestei tehnologii, dezvoltată de Centrul German de Cercetare Aerospațială și Spațială (DLR).

Fețe celebre pentru care a funcționat deja...

La nivel mondial, mulți fotbaliști, baschetbaliști, handbaliști și alți sportivi renumiți din întreaga lume au ales terapia cu vacuum intermitent pentru o performanță mai bună și o recuperare mai rapidă. Printre aceștia se numără și sportivii din imagine, precum: Dzudzsák Balázs, fotbalist maghiar cu 109 selecții în echipa națională, Nani, fotbalist portughez cu 112 selecții în echipa națională, și Pablo Sarabia, fotbalist spaniol cu 26 de selecții în echipa națională. Aceste imagini nu doar arată cine folosește această tehnologie, ci și că acest dispozitiv este recunoscut și apreciat în rândul sportivilor la nivel mondial.

Beneficiile terapiei pentru sportivi

De ce să alegi această terapie dacă ești un sportiv amator sau profesionist?

Bucură-te de activitățile tale sportive preferate fără întreruperi! Încearcă senzația de a te trezi dimineața fără oboseală musculară!

Regenerare mai rapidă

Performanță îmbunătățită

Rezistență sporită

Scădere a oboselii musculare

Prevenirea leziunilor

Mai bună circulație și oxigenare a sângelui

Contact

Social Media

Contact

Adresa

Strada Nicolae Iorga bl. 10/A, Sfântu Gheorghe

E-mail

office@vacucare.ro

Telefon