Problémák Nélkül: Gyors és Hatékony Szerviz a Hűtés és Fűtés Világában!

Tapasztalja meg a kivételes kényelmet és energiatakarékosságot a legújabb HVAC megoldásainkkal. Váltsa le régi rendszereit a hatékony jövőért!

Rólunk

20 éve HVAC és vízvezeték-szerelési munkákat végzünk különböző kisebb és közepes méretű projekteknek, mint például: lakóházak, bemutatóterek, szállodák, ipari csarnokok, üzletek, raktárak, iskolák, óvodák stb. Hargita, Kovászna és Brassó területén tevékenykedünk, de már végeztünk munkákat az ország távolabbi részein is, mint például Maros, Nagyvárad, Kolozsvár, Bukarest, Galac stb. A szakterületen vezető beszállító anyagok és megoldásaikkal dolgozunk, amelyek segítik a minőségi munkák elvégzését. A HVAC területen általában DAIKIN (a világ egyik csúcsmárkája), ATREA, RUCK berendezéseit használjuk. Ugyanakkor, DAIKIN képviselet vagyunk Hargita és Kovászna megyékben. Vízvezeték szerelés és fűtési rendszerek terén általában olyan márkákkal dolgozunk, mint a REHAU, PURMO, HERZ, VIESSMANN, WILO, GRUNDFOS, SCHELL stb., amelyek a minőségi munka garanciáját jelentik.

Szolgáltatásaink

1. Fűtés

Fűtés rendszerek

Hagyományos fűtési megoldásokat valosittunk meg (radiátoros, fali vagy
padlóventilokonvektoros), padlófűtést, teljes kazánház felszerelések (egyszerű vagy kaszkád rendszerben), melyek hagyományos tüzelőanyagos/gáz fűtési vagy hőszivattyús rendszereket
használnak.

2. szaniter

Szaniter hálózat kiépitése

Egyszerű split vagy multisplit klímamegoldásokat telepítünk, valamint telyes HVAC rendszereket (VRV/VRF) amit éttermekben, szállodákban, konferenciatermekben alkalmaznak, amelyek különböző megoldásokat foglalhatnak magukban:

3. Klima vent

Ventilláció/ Klímaberendezések

A saját cégünk által telepített berendezések és rendszerek javítását és karbantartását biztositjuk, valamint rendszeres karbantartási szerződéseket kötünk más eszközök és rendszerek számára is, hogy a lehető leghosszabb optimális működési időt biztosítsuk a berendezéseknek.

5. szolar

Napkollektor
rendszerek telepítése

A HVAC rendszerek automatizált működését biztositjuk, annál inkább, hogy a telepített eszközök lehetővé teszik BMS rendszerekhez csatlakozást.

4. automatizálás

Automatizálás

Napkollektor rendszereket telepítünk ami melegvíz előállítására használt, nyomás alatt álló rendszer tipus.

6. service

Szervíz és karbantartás

Külső csatornázás, szenyviz, tizstavíz és csapadékvíz rendszereket alakittunk kit,
szivattyúállomásokat.

Referenciák

Bertis
Gambrinusz
Con-A Sibiu
Urban Invest
Baumeister
Conico

Kapcsolat

Cím 1

Patak utca 6,
Sepsiszentgyörgy,
Kovászna megye
520033

Cím 2

Szász Endre utca 36,
Csíkszereda,
Hargita megye
530120

E-mail

office@blzscons.ro

Telefon

+40 727 802 116